понедельник, 7 августа 2017 г.

Який GPS маячок для авто краще купити?

Який GPS маячок для авто краще купити?

Щоб правильно підібрати технічний засіб, треба враховувати, на який транспортний засіб воно буде встановлено, яка необхідна тривалість автономної роботи, якою має бути географічна точність відстеження та безліч інших чинників.

Отже, потрібно звернути увагу на наступні параметри:

Ємність батареї. Від неї залежатиме тривалість автономної роботи пристрою. Бажано, щоб прилад був оснащений індикатором ємності батареї, що дозволяє бачити рівень заряду.
Способи кріплення «закладки» до машини. Існує безліч варіантів: болти, магніти або звичайне розміщення без будь-яких кріплень. Вибирати той чи інший спосіб слід з урахуванням типу транспортного засобу, терміну використання GPS-маяка для авто і умов його експлуатації.
Герметичність. Стійкість до впливу навколишнього середовища (до вологи, бруду, пилу) важлива для пристроїв з зовнішнім розміщенням. Герметичні прилади можна кріпити на бамперах, колісних арках і в інших місцях, де викрадачеві складно буде їх виявити. Негерметичні «закладки» розміщуються в салонах або багажниках автомобілів.
Спосіб активації, оновлення програмного забезпечення та отримання даних з пристрою: SMS-оповіщення, сайт, мобільний додаток.
Точність визначення координат. Відповідно до стандарту похибка повинна бути не більше 2,5 метрів.
Компанія виробник. Купуючи виріб відомої марки, ви отримуєте гарантію якості товару. Найнижчим рівнем якості мають китайські прилади, тому бажано віддавати перевагу вітчизняній або європейської продукції.
Коли ви визначилися з технічними параметрами, можна переходити до наступного кроку - пошуку підходящої моделі пристрою.
Підібрати найбільш вдалу модель можете на сайті компанії Фіксон.

Комментариев нет:

Отправить комментарий